Gemmare verloskunde, wij bevallen.
.
.
Borst- of flesvoeding?
.
Gemmare
KNOV keurmerk

Contact

Vragen
Zit je met een vraag en je kunt het antwoord niet vinden op onze website, dan kun je onderstaand formulier invullen. Wij geven dan zo snel mogelijk een goed antwoord op jouw vraag. Let op: je moet alle verplichte velden (aangegeven met een *) invullen, anders kunnen we je niet bereiken!

Naam*
Email*
Telefoonnr.
Woonplaats
Vraag*
 
Klachten
Indien je niet tevreden bent over onze zorg, en een gesprek met ons heeft het probleem niet opgelost, dan bestaat er een mogelijkheid de klacht voor te leggen bij de klachtencommissie van de KNOV. Een andere mogelijkheid is www.zorgbelang-nederland.nl of bel 0900-2437070.


Opmerkingen of suggesties
Wij staan open voor opmerkingen en suggesties om onze zorg te optimaliseren. Mocht je ontevreden zijn of klachten hebben over ons of onze zorgverlening, dan is het altijd zinvol dit met ons te bespreken. Ook hier staan wij voor open. Natuurlijk vinden wij het ook leuk om te horen wanneer je wel tevreden bent.
Alles over de praktijk Zwanger? Lees hier alles wat je moet weten Alle informatie over de bevalling Wat komt er op je af nadat je bevallen bent?