Gemmare verloskunde, wij bevallen.
.
.
Borst- of flesvoeding?
.
Gemmare
KNOV keurmerk

Disclaimer

De informatie op deze site is primair gericht op de cliƫnten van Praktijk voor verloskunde Gemmare. Namen van personen en instellingen en hun telefoonnummers zijn alleen geleend voor de cliƫnten van Praktijk voor verloskunde Gemmare. Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Ook kunnen de verloskundigen niet aansprakelijk worden gesteld voor gevolgen voortvloeiende uit de informatie van deze site. Op deze site is slechts algemeen geldende informatie beschikbaar. In ogenschouw dient genomen te worden dat elke zwangerschap zijn eigen specifieke omstandigheden kent.

De website van Praktijk voor verloskunde Gemmare wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Praktijk voor verloskunde Gemmare streeft naar juistheid, actualiteit en volledigheid van alle informatie op de website. Praktijk voor verloskunde Gemmare garandeert niet dat de inhoud van de website juist of volledig is.

Ondanks alle aan de samenstelling van de website bestede zorg kan Praktijk voor verloskunde Gemmare geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade, die zou kunnen voortvloeien uit enige fout die in de website voor zou kunnen komen of voor de gevolgen van het gebruik van de website. Ook is Praktijk voor verloskunde Gemmare niet aansprakelijk voor de gevolgen van het niet beschikbaar zijn van de website. Praktijk voor verloskunde Gemmare aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door haar worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen.

©2009 - Praktijk voor verloskunde Gemmare, Hellendoorn


 
Alles over de praktijk Zwanger? Lees hier alles wat je moet weten Alle informatie over de bevalling Wat komt er op je af nadat je bevallen bent?