Gemmare verloskunde, wij bevallen.
Onze praktijk Zwangerschap De bevaling Na de bevalling Mamma Cafe Actueel
.
Borst- of flesvoeding?
.
Praktijk
Klanttevredenheids-
onderzoekKNOV keurmerk

Welkom bij praktijk voor verloskunde "Gemmare".

Welkom op de website van ‘Gemmare’, praktijk voor verloskunde. Als je op zoek bent naar een verloskundige in Nijverdal, Hellendoorn of omliggende dorpen, dan ben je hier op het juiste adres.
 
Op deze website kun je algemene informatie vinden over de praktijk, kinderwens, zwangerschap, bevalling en de kraamtijd. Mocht je een persoonlijke vraag hebben of je antwoord niet kunnen vinden op de website, dan mag je altijd contact opnemen.
 
NIEUW  Extra spreekuurlocatie!
Vanaf nu hebben we ook spreekuur in het Medisch Centrum Nijverdal, aan de Nijkerkendijk!
We blijven gewoon in de molen de Wippenbelt in Hellendoorn zitten, daarnaast is er nu ook de mogelijkheid om in Nijverdal op controle te komen. 


Aanmelden
Wanneer je zwangerschapstest positief is kun je bellen of mailen voor een eerste afspraak, dit kan zonder verwijzing van de huisarts. Meer over deze eerste afspraak kun je vinden onder zwangerschap, eerste controle
Het plannen van de eerste afspraak kan zowel in de ochtend als 's avonds, dit om zoveel mogelijk privacy te geven. 


Geheimhoudingsplicht
Voor een goede zorgverlening is het voor ons van belang veel informatie van je te hebben. Alle medewerkers hebben een geheimhoudingsplicht. Dit betekent dat wij, zonder jou toestemming, geen informatie aan anderen door mogen geven. Dit geldt ook voor studenten en/of waarneemsters die je in onze praktijk tegen zou kunnen komen.

Betekenis Gemmare
Gemmare betekent ‘knopvorming’ en ‘ontluiking van een nieuw leven’.
 NIEUW NIEUW NIEUW

KINDERWENSSET
Heb je een kinderwens? Wij kunnen je gratis een kinderwensset aanbieden. Hierin zit o.a. een zwangerschapstest en foliumzuur.
Wil je meer weten, of heb je vragen, klik hier of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. 

Aanmelden
Zodra je zwangerschapstest positief is kun je je telefonisch (0548-616510) of per mail (info@gemmare.nl) aanmelden. We plannen dan de eerste afspraak in en kunnen je eerste vragen al beantwoorden. 

Zwangerschapscalculator
Bereken nu de duur van je zwangerschap.
Spreekuur
We hebben wisselende spreekuren van maandag tot en met vrijdag. Ook hebben we iedere week een avondspreekuur, zodat je partner ook makkelijk mee kan met een eerste afspraak of een echo. 
Telefonisch zijn we altijd bereikbaar.  


3D echo
Naast de medische echo's bieden we ook de mogelijkheid aan om een pretecho (3D) te maken. Voor meer informatie zie actueel of vraag informatie tijdens het spreekuur.