Gemmare verloskunde, wij bevallen.
Onze praktijk Zwangerschap De bevaling Na de bevalling Mamma Cafe Actueel
.
Borst- of flesvoeding?
.
Onze praktijk
KNOV keurmerk

Onze visie

Ons standpunt is dat bij een “normaal”, fysiologisch verlopende zwangerschap en bevalling de eerstelijns verloskundige de meest vanzelfsprekende zorgverlener is. Dit vanwege de bijzondere persoonlijke vertrouwensrelatie die vaak ontstaat tussen de vrouw en de verloskundige.

Wij willen als verloskundige de zwangere vrouw en haar partner zodanig ondersteunen en medisch begeleiden dat zij positief terug kunnen kijken op het gehele proces van zwangerschap en bevalling. De zwangere optimale zorg verlenen door haar, daar waar mogelijk, de regie van het proces te geven. Dit laatste door de vrouw en haar partner centraal te stellen en aan hun wensen, indien medisch verantwoord, tegemoet te komen.

Om de kwaliteit van onze medische zorg te kunnen waarborgen hebben wij o.a. een nauwe en goede samenwerking met de tweede lijn en met andere hulpverleners. Ook staan we ingeschreven bij het kwaliteitsregister van onze beroepsvereniging, de KNOV en blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door bij- en nascholingen en het bijhouden van de literatuur.
Ook participeren wij, samen met de gynaecologen, in het regionale screeningscentrum “Inzicht” in Almelo om zo de zorg met betrekking tot screening en echoscopie, kwalitatief goed, efficiënt en met snelle doorverwijzingen, te kunnen regelen. (www.inzichtalmelo.nl)

Uit bovenstaande blijkt dat wij vanuit onze professionaliteit, klantgericht willen werken en kwalitatief hoogwaardige zorg willen bieden.

Wij willen ons profileren als een praktijk met kwalitatief hoogwaardige zorg waarbij aandacht onze kracht is.

Hoe willen we dit laatste nu bereiken?
Door:
  • uitgebreide individuele contacten (zowel tijdens de spreekuren als tijdens de bevalling),
  • de spreekuren klantvriendelijk te plannen (o.a avondspreekuren en veel aandacht en tijd tijdens de spreekuurconsulten).
  • je wensen m.b.t. tot de bevalling van te voren te bespreken en dit in een geboorteplan vast te leggen, indien je daar behoefte aan hebt.
  • Het houden van voorlichtingsavonden in samenwerking met verschillende disciplines ( bekken(bodem)therapeuten, lactatiekundige, ziekenhuis etc.)
  • Het aanbieden van alternatieve behandelingen wanneer daar behoefte aan bestaat.Gemmare, praktijk voor verloskunde met kwalitatief hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht

Je kunt je bij ons aanmelden als je menstruatie 5-6 weken is uitgebleven. Wij maken dan een afspraak met je voor een eerste controle


Gemmare: zorg die verder gaat dan 9 maanden...