Gemmare verloskunde, wij bevallen.
Onze praktijk Zwangerschap De bevaling Na de bevalling Mamma Cafe Actueel
.
Borst- of flesvoeding?
.
Actueel
KNOV keurmerk

Baby's uit 2009


Last, but not least...... Ook geboren bij Gemmare in de laatste weken van december. Een mooie gelegenheid om met dit jonge leven iedereen een gezond, vruchtbaar en gelukkig nieuwjaar toe te wensen.
Ik ben Jim Spoelder en geboren op 28 dec 09. Mijn mama is Marjan en mijn papa heet Wessel. Samen wonen we in Lemele.
Ik ben Keano Pekkeriet en ben geboren op 28 dec 09. Mijn moeder is Bianca en vader Jeffrey. Ook heb ik een broer Damian. We wonen in Lemelerveld.Ik ben Lieke Hietland en geboren op 24 dec 09. mijn papa is Harry, Marloes is mijn mama en Jelmer is mijn grote broer. We wonen in Nijverdal. 
Ik ben Stijn Wolterink en ben geboren op 21 dec 09. Mijn mama is Sandra en mijn papa heet Jeroen. Robin is mijn grote broer en Iris mijn zusje. We wonen in Nijverdal.Ik ben Yfke Marissen en geboren op 4 dec 09. Samen met papa André, mama Karin en broer Gijs woon ik in Nijverdal.

Ik ben Tim van der Vegt en ben geboren op 2 dec 09. Mijn vader en moeder zijn John en Carolien. Ook heb ik nog een grote broer. Hij heet Bram. We wonen in Den Ham.
Ik ben Wesley v Leusen en geboren op 29 nov 09. Mijn vader en moeder zijn Dick en Marjon. Ook heb ik nog 2 zusjes. Zij heten Lisa en Anouk. We wonen in Lemelerveld.Ik ben Idse Heuver en ben geboren op 27 nov 09. Samen met mijn moeder Linda, vader Arjan, zusje Alissa en broertje Jorn, wonen we in Hellendoorn.Ik ben Tess Overmars en geboren op 26 nov 09. Mijn papa en mama zijn Peter en Ellen en mijn trotse zus heet Eva. We wonen in Nijverdal.
Ik ben Luuk Geerling en geboren op 23 nov 09. Mijn mama is Amanda en mijn papa Dennis. We wonen in Nijverdal.

Ik ben Chantal Haselhorst en geboren op 17 nov 09. Mijn moeder is Natasja Haselhorst en mijn vader John Vos. Mijn broertje heet Twan. We wonen in Daarle.Ik ben Lehvi Hoek en ik ben op 13 nov geboren, Mijn vader en moeder zijn Guido en Esther. Samen wonen we in Nijverdal

Ik ben Floris Hoekjen en geboren op 11 nov 09. Mijn vader en moeder zijn Geert en Martine en mijn broertje heet Guido. We wonen in Nijverdal.

Ik ben Devyn Kirkhove en ben geboren op 4 nov 09. Mijn moeder is Tedske Hulleman en mijn vader Nils Kirkove. Samen wonen we in Nijverdal


Ik ben Ben Jaolat en geboren op 3 nov, 09. Ik ben de zoon van Marloes Harmeling en Michel Jaolat en het broertje van Morris. We wonen in Nijverdal.Ik ben Thijmen Filart en ik ben geboren op 31 okt 09. Mijn papa is Aloy en mijn mama Marion. Ook heb ik nog een zusje Annemaria. We wonen in Hellendoorn.
Ik ben Katy van de Sligte en ben geboren op 30 okt 09. Mijn moeder is Ilonca Reimink, vader Erwin van der Sligte en mijn zusje is Roxan. We wonen in Lemelerveld.

Ik ben Zara van Nieuwenhuizen en ben geboren op 25 okt 09. Ik ben de dochter van Barbara en Marco. We wonen in Lemele.Ik ben Mick Twilhaar en geboren op 22 oktober 09. Mijn moeder is Sylvia Vos, vader Dennis Twilhaar en mijn zusje heet Nikita. We wonen in Nijverdal.
Ik ben Sem Groen en geboren op 19 okt 09. Samen met mijn moeder Stefhanie Doldersum, vader Bram Groen en mijn grote broer Thijs woon ik in Daarlerveen.Ik ben Quinn Harmsen en geboren op 18 okt 09. Mijn mama is Marieke Bruggeman en papa Jorie Harmsen. We wonen in Nijverdal.
Ik ben Britt van Dam en ben geboren op 16 okt 09. Mijn moeder is Marjolein en mijn vader Dennis. We wonen in Hellendoorn.
Ik ben Jesse Groote Schaarsberg en geboren op 16 okt 09. Mijn vader en moeder heten Hennie en Sandra en mijn zusje Esmée. Samen wonen we in Lemelerveld.Ik ben Marith Grootenhuis en ik ben geboren op 15 okt 09. Mijn mama is Karin en papa heet Jan. Ook heb ik nog een zusje Lisanne. We wonen in Hellendoorn.Ik ben Stijn Immink en ben geboren op 14 okt 09. Mijn moeder is Gerrieke, mijn vader Martin en mijn zusje heet Meike. We wonen in Daarle.
Ik ben Bjorn Gerrits en geboren op 13 okt 2009. Mijn vader en moeder zijn Bonito en Nilja. Ik ben het broertje van Nick, Amber en Manouk. We wonen in Vroomshoop.Ik ben Christy Nijenkamp en geboren op 13 okt 2009. Samen met mijn mama Patrycia en papa Pascal woon ik in Nijverdal
Ik ben Gijs Blankhorst, zoon van Evelien en Lysander en broertje van Teun. Ik ben bij 34 weken geboren op 22 sept. 2009 en mocht al op 8 okt. naar huis. We wonen in Nijverdal.Ik ben Daan Nitert en geboren op 8 oktober 2009. Mijn vader en moeder zijn Frank en Monique. Mijn broer heet Luuk. We wonen in Nijverdal.
Ik ben Gabriëlle Estié en geboren op 7 okt 2009. Mijn mama is Leonie Lootens en mijn vader Stefan Estié. We wonen in Nijverdal.
Ik ben Syen Bakker en geboren op 4 okt 2009. Samen met mijn moeder Lucy te Hove en vader Henri Bakker woon ik in Haarle. 
Ik ben Meike Sohns en geboren op 3 okt 2009. Samen met mama Bettine en papa Danny woon ik in Lemele.

Ik ben Dyon Willems en geboren op 24 sept 09. Ik ben een zoon van Linda Schotman en Ton Willems. We wonen in Haarle.
Ik ben Kyra Postma en geboren op 23 sept 09. Samen met mijn moeder Ellen, vader Albert, broer Ruben en zus Lisanne woon ik in Lemelerveld.
Ik ben Chander Gort en geboren op 21 sept 09. Mijn mama is Sabine en mijn papa Haiko. Mijn grote broer heet Justin. We wonen in Nijverdal.
Ik ben Jim Mascote en geboren op 17 sept 2009. Mijn moeder is Nicole v Rhee en mijn vader heet Euclides Mascote. Ik heb een zusje Aimee en we wonen in Nijverdal.
Ik ben Keano Hermus en geboren op 14 sept 2009. Mijn moeder is Chantal Brandwacht en mijn vader Remco Hermus. We wonen in Haarle.
Ik ben Guusje Stokvis en ben geboren op 14 sept 2009. Mijn papa en mama zijn Leo en José en mijn broertje heet Gijs. Wij wonen in Egede.
Ik ben Sophie Kloosterman en ik ben geboren op 09-09-09. Mijn vader en moeder zijn Hilco en Ardi. Mijn grote broer heet Jan en mijn twee zusjes zijn Esther en Nina. We wonen in Hellendoorn.


Ik ben Sven Stevens en geboren op 11 sept 09. Samen met mijn papa Ronald en mama Suzanne woon ik in Hellendoorn.
Ik ben Daan Jorink en ben geboren op 7 sept 2009. Mijn vader en moeder zijn Marc en Ilona. We wonen in Nijverdal.

Ik ben Thijs Dasselaar en ik ben geboren op 27 aug 09. Mijn papa en mama heten Emiel en Inge. Mijn grote broer is Leon en we wonen in Nijverdal.
Ik ben Mart ten Hove en geboren op 25 aug 09. Mijn moeder heet Ilse Velner en mijn vader Vincent ten Hove. We wonen in Nijverdal.
Ik ben Sanne Kok en geboren op 23 aug 09. Ik woon samen met mijn moeder Anita en vader Bastiaan in Nijverdal.

Ik ben Timo Heuver en geboren op 22 aug 09. Samen met mijn moeder Ingrid, vader Gerwin en mijn zusje Evi woon ik in Lemele.
Ik ben Tess Kemerink en geboren op 13 aug 09. Mijn moeder is Mariska Grondman en mijn vader Robert Kemerink. Samen wonen we in Lemelerveld.Ik ben Colin Kleinlugtenbelt en geboren op 11 aug 09. Mijn papa is Rowan en mama Dorinda. We wonen in Lemelerveld.
Ik ben Lars Dubbink en geboren op 10 aug 09. Mijn moeder is Venessa en mijn vader Gerben. We wonen in Daarle.

Ik ben Bas Hagen en ben geboren op  8 aug 09. Mijn papa en mama zijn Jeroen en Janneke en we wonen in Nijverdal.

Ik ben Sanne van Dijke en geboren op 03-08-09. Samen met mijn moeder Silvia, vader Remco en zusje Lisa woon ik in Hellendoorn.
Ik ben Elin ten Dam en geboren op 02-08-09. Mijn moeder is Marlies de Leeuw en mijn vader Ruud ten Dam. We wonen in Hellendoorn.
Ik ben Wesley Nieks en ik ben geboren op 01-08-09. Mijn moeder is Kirsten de Vos en mijn vader Jan Nieks. Mijn grote zus heet Demi.
Ik ben Mirte Piksen en woon samen met mijn vader Dennis, mijn moeder Angela en mijn zusje Iris in Hellendoorn. Ik ben geboren op 27 juli 2009.
Ik ben Floor en geboren op 27 juli 09. Ik ben een dochter van Liane en Peter.

Ik ben Sanne Reimert en geboren op 26 juli 2009. Mijn mama is Renate Kerkdijk en mijn papa Emiel Reimert. We wonen in Haarle.
Ik ben Laure Freie en ben geboren op 25 juli 2009. Mijn moeder is Evelien Blikman en mijn vader Bastiaan Freie. We wonen in Nijverdal.
Ik ben Nina Mondeel en geboren op 24 juli 2009. Mijn moeder is Yvonne Doornebosch en mijn vader Rob Mondeel. Ook heb ik nog een grote broer Lars.Ik ben Aron Scharphof en geboren op 19 juli 2009. Mijn mama en papa zijn Hiltje en Erik. Ik heb nog een broer die Thomas heet. We wonen in Nijverdal.
Ik ben Milou Huesken en ben geboren op 18 juli 2009. Mijn moeder is Janine Pultrum, mijn vader Jan Huesken en mijn grote broer heet Lars. Samen wonen we in Nijverdal.Ik ben Laurens Estié en ben geboren op 17 juli 2009. Mijn mama is Charlotte Haverkate en mijn papa Remon Estié. We wonen in Nijverdal.
Ik ben Maud Baan en geboren op 16 juli 2009. Samen met mijn mama Daniélle en papa Paul wonen we in Nijverdal.

Ik ben Daan Westenberg en geboren op 12 juli 2009. Mijn vader en moeder zijn Frank Westenberg en Martina v Harlingen. We wonen in Nijverdal.
Ik ben Sophie ter Haar en ben geboren op 10 juli 2009. Mijn mama is Marjon en mijn papa heet Martin en we wonen in Hellendoorn.
Ik ben Esmee van Mechelen en ben geboren op 9 juli 2009. Mijn mama is Nancy en mijn papa Jeroen. We wonen in Nijverdal.
Ik ben Lakisha Bosch en geboren op 5 juli 2009. Mijn moeder is Wendy Apeldoorn en mijn vader is Richard Bosch. We wonen in Nijverdal.
Ik ben Gerrit Rovers en ik ben geboren op 05 juli 09. Mijn moeder is Arrianne en mijn vader heet Udo. We wonen in Daarle.
Ik ben Giel Haselhorst en geboren op 2 juli 09. Mijn mama is Helma Dommerholt en mijn papa Bart Haselhorst. Mijn kleine zusje heet Floor en mijn grote broer Omar. We wonen in Hellendoorn.Ik ben Jarno Poorterman en ben geboren op 2 juli 09. Mijn vader en moeder zijn Drikus en Geri. Ik ben de broer van Anne en Marnik. Wij wonen in Daarle.
Ik ben Tim Dijkman en ben geboren op 1 juli 2009. Mijn vader en moeder zijn Jeroen en Chantal. We wonen in Nijverdal.


Ik ben Annabelle Reinders en geboren op 1 juli 09. Mijn papa en mama zijn Sjoerd-Jan en Martine. We wonen in Nijverdal.Ik ben Linsey Plezier en woon samen met mijn moeder Jessica Roelofs en vader Jos Pleizier in Nijverdal. Ik ben geboren op 28 juni 09.Ik ben Mirjam Theunisse en ben geboren op 26 juni 2009. Ik woon in Daarle, samen met mijn broertje Zecharja en mijn ouders Adriaan en Martine.
Ik ben Bente Logtenberg en geboren op 16 juni 09. Mijn trotse ouders zijn Susan Heerink en Frank Logtenberg en mijn broertje heet Jorm. We wonen in Lemelerveld.Ik ben Jarno Schoorlemmer en geboren op 16 juni 09. Mijn moeder en vader zijn Agnes Hofman  en Jeroen Schoorlemmer. Daan heet mijn broer en we wonen in Haarle.Ik ben Tess Ronhaar en geboren op 16 juni 09. Samen met mijn moeder Inge Hendriks, mijn vader Edwin Ronhaar en broertje Sem, woon ik in Hellendoorn.
Ik ben Nikki van de Sligte, woon in Lemelerveld en ben geboren op 16 juni 09. Mijn papa is Martijn en mijn mama Ilse Bruggeman. Ook heb ik nog een zusje die Tamar heet.Ik ben Pien ten Dam en geboren op 15 juni 09. Samen met mijn moeder Daniella, vader Gijs en zusje Lynn woon ik in Nijverdal.
Ik ben Pien Schutte en geboren op 15 juni 09. Ik ben een zusje van Kiki en mijn papa en mama zijn Gerben en Heidi. We wonen in Lemelerveld.
Ik ben Lex Winters. Mijn vader heet Jan en mijn moeder is Marjan Bannink. Ook heb ik een zusje Lieke. Ik ben geboren op 14-06-09 en we wonen in Hellendoorn.Ik ben Jaïr Tomasoa en ben geboren op 14-06-2009. Mijn papa is Arnold en mijn mama Tanja van Zuthem. Mijn zusje heet Yentl. We wonen in Nijverdal.
Ik ben Jolie Stokman en geboren op 14 juni 2009. Samen met mijn vader Erwin, moeder José Scharphof en zusje Jayda woon ik in Nijverdal.
Ik ben Joli Scholten en geboren op 9 juni 09. Mijn ouders zijn Marloes en Arjan en samen met mijn zus Jade en broer Sepp wonen wij in Nijverdal.
Ik ben Jurre Waanders en ben geboren op 09-06-09. Mijn vader en moeder zijn Manfred en Simone. Mijn broertje is Tijmen. We wonen in Nijverdal.
Ik ben Stijn van der Sligte en geboren op 7 juni 09. Samen met  mijn papa Remco, mama Celine en broertje Lars woon ik in Lemelerveld.
Ik ben Roos v.d. Wilk en geboren op 2 juni 09. Mijn vader en moeder zijn Wim en Wisette. We wonen in Nijverdal.

Ik ben Roos Kamphuis en geboren op 1 juni 09. Mijn vader en moeder zijn Andre Kamphuis en Irene v. Nijen. We wonen in Hellendoorn. Ook heb ik nog een broer Garin en zusje LizIk heet Lynn Hulsman, ben geboren op 31 mei en woon samen met mijn papa Gerrold en mama Monique in Luttenberg.
 


Ik ben Chay-Linn Greiving en de dochter van mijn trotse moeder Bernice. Ik ben geboren op 27 mei 09. Samen met mijn broertje Tyrell wonen we in Nijverdal.

Ik ben Quintin Nijland en geboren op 26 mei 09. Samen met mijn moeder Anke Jannink, vader Arwald Nijland en hond Scott woon ik in Rijssen.

Ik ben Tim Kramer, geboren op 05-05-09 bij 34+4 weken. Het gaat goed met mij en ik kon op 22 mei naar huis. Mijn vader en moeder zijn Anne en Ronny en we wonen in Nijverdal.
Ik ben Tim Bouwhuis en geboren op 20 mei 2009. Mijn vader en moeder zijn Wesley en Monique Sasse. Ook heb ik nog een zusje Tess. We wonen in Haarle.Ik ben Silina Almaary en ben geboren op 15 mei 09. Mijn mama is Maran Alzaghtiti en mijn papa Musa Almaary. We wonen in Nijverdal.
Ik ben Lynn van der Worp en ben geboren op 13-05-09. Mijn papa en mama zijn Peter en Ilona en we wonen in Hellendoorn. 
Ik ben Mette Koldewe en geboren op 07-05-09, Mijn vader en moeder zijn Arjan en Hester en mijn grote broers heten Ties en Rens. We wonen in Nijverdal.Ik heet Nadine en ik ben 6 mei geboren. Mijn mama en papa zijn Eddie en Susan Wilts. Ik ben het kleine zusje van Linde en Mathies. We wonen in Lemele.

Ik ben Nikki Rouwendal en geboren op 5 mei 09. Samen met mijn vader Remco en moeder Marije Ehrenhard woon ik in Nijverdal.
Wij zijn Nora en Liz Weststrate en we zijn geboren op 2 mei 09. We zijn de dochters van Mythe v Egmond en Gijsbert Weststrate. Onze broet is Mauro. We wonen in Nijverdal.


Wij zijn Wies en Suus Dubbink. We zijn geboren op 27 april 09. Onze papa en mama zijn Harold en Petra Dubbink en we wonen in Lemele.ik ben Lois Raamsman en ben geboren op 27-04-09. Mijn vader en moeder zijn Robert en Sandy en we wonen in Nijverdal.
Ik ben Romy en geboren op 23-04-09. Iedereen om mij heen is vreselijk trots op mij.

Ik ben Milan van Harten en geboren op 23-04-09. Mijn moeder is Susan Jurjens en mijn vader Sebastiaan v Harten. Ook heb ik nog een broertje Quinten. we wonen in Hellendoorn.Mijn naam is Floris Broekmate en ik ben geboren op 21-04-09. Mijn vader en moeder zijn kim en Kirsten en samen met mijn zusje Merle wonen we in Nijverdal.


Ik ben Pim Bossink en een zoon van Dianne en Bert. Op 20-04-09 ben ik geboren. Mijn broertje heet Bas en we wonen in Hellendoorn.
Ik ben Teun Hazebroek en geboren op 20-04-09. Mijn trotse ouders zijn Francien Roelofs en Geert-Jan Hazebroek. We wonen in Nijverdal
Ik ben Syenne Zwitserloot. Op 19-04-09 ben ik geboren. Mijn vader en moeder zijn Pedro en Ilona. Samen wonen we in Nijverdal.
Hallo, ik ben Nílton Kok. Geboren op 17 april 2009.
Ik woon in Nijverdal met mijn ouders René en Chantal en mijn grote broer Masseo. Ik ben Noa v Boxtel en geboren op 16-04-09. Mijn vader en moeder zijn Willy en Rita. Ik ben het zusje van mijn broers Bas, Tom en Job. We wonen in Nijverdal.Ik ben Stijn Wijnen en geboren op 14-04-09. Samen met mijn vader en moeder Hans Wijnen en Jolanda Zweers woon ik in Nijverdal.
ik ben Jurre Cents en geboren op 09-04-09. Mijn vader en moeder zijn Frank en Esther, mijn broer heet Huub en we wonen in Lemelerveld.
Ik ben Aron Scharphof en geboren op 06-04-09. Ik woon samen met mijn moeder Angelique Lampertsdorfer,  vader Jarno Scharphof en broers Jaran en Timo in Nijverdal.


Ik ben Anne Bakker en de (kleine) dochter van Esther Grote Gansey en Richard Bakker. Op 03-04-09 ben ik geboren. Mijn zusje heet Myrthe en we wonen in Nijverdal.Ik ben Pim Schrijver en de jongste zoon van Marije en Twan. Ik ben geboren op 03-04-09. Mijn broertje heet Giel en we wonen in Nijverdal.

Ik ben Myrte Smit, ben geboren op 31-03-09 en woon samen met mijn ouders Jessie en Johan en broer Stijn in Nijverdal.
Ik ben Kris Kurvink en ik ben geboren op 27-03-09. Mijn vader en moeder zijn Michel & Maartje, mijn grote broer heet Mick. En we wonen in Nijverdal.
Ik ben Jurre Tijhuis. Ik ben geboren op 25-03-09 en samen met mijn vader Rikus, moeder Irma en mijn zusje Nouk woon ik in Hellendoorn.Ik ben Tim Reuvers en geboren op 19-03-09. Mijn papa en mama zijn Erik en Rineke en we wonen in De Ham.
Ik ben Koen Staman. Op 19-03-09 ben ik geboren en ik woon in Nijverdal. Mijn vader en moeder zijn Ronald en Ellen.

Ik ben Boaz Stam en ik ben ook geboren op 18-03-09. Mijn vader en moeder zijn Gerke en Herma, mijn broer heet Ruben en we wonen in Nijverdal.
Ik ben Aimee van den Heuvel en de dochter van Susanne en Bert. Op 18-03-09 ben ik geboren en we wonen in Nijverdal.

Ik ben Jasper Stolwijk en woon in Den Ham. Ik ben geboren op 17-03-09. Mijn vader en moeder zijn Willem Stolwijk en Marjorie Holl. Willemijn is mijn zusje.
   Ik ben Robin Staman, ik ben geboren op 17-03-09. Mijn     
   ouders zijn Ramondo en Judith. Nathan is mijn grote   
   broer en we wonen in Nijverdal.     


Ik heet Lieke v Driessen en ben geboren op 17-03-09 in Nijverdal. Ik ben een dochter van Christel Lubbers en Bernie v Driessen. Mijn broer is Bram.Ik ben Silke Machielsen. Mijn vader en moeder zijn Bas Machielsen en Annemiek Heikens. Jesse is mijn broertje en we wonen in Nijverdal. Op 15-03-09 ben ik geboren.
Ik heet Chris Wilps en ben een zoon van Jolanda Zandvoort en Jan Wilps. Ik ben geboren op 09-03-09 en we wonen in Egede.
Ik ben Rosalie Jaspers en geboren op 08-03-09. Mijn ouders zijn Marloes en John, mijn zusje heet Sannah en we wonen in Nijverdal
Ik ben Elin Baan en geboren op 05-03-09. Ik woon in Nijverdal en ben een dochter van Mariëlle Haselhorst en Henri Baan.Ik ben Mare Hegeman. Mijn vader en moeder zijn Ton en Daniëlle. Op 04-03-09 ben ik geboren, woon in Hellendoorn en ik heb een zusje. Zij heet Lise.
Ik ben Ruben Knol en ben de zoon van Natasja Rompelman en Richard Knol. Ik ben geboren op 28-02-09 en woon in Hellendoorn.Ik ben Britt Kleinjan en ben geboren op 26-02-09. Samen met mijn 2 broertjes Ray en Jochem en mijn moeder Janine en vader Arjan woon ik in Daarle.

Ik heet Josje Stokvis, woon in Hellendoorn en ben geboren op 22-02-09. Mijn ouders zijn Eefje en Arnold en ik ben het zusje van Niels.Mijn naam is Simon Nijenhuis en ik ben geboren op 20-02-09. Mijn moeder en vader zijn Ineke en Ronald en we wonen in Hellendoorn. Mijn 2 broertjes zijn Luuk en Ruud.
Ik ben Sam Laing en ben geboren op 20-02-09. Mijn ouders zijn Gemmy v.d. Boom en Dennis Laing. Ik ben het zusje van Thijs en we wonen in Hellendoorn.


Ik ben Froukje Roeloffzen en ben geboren op 19-02-09. Ik woon in Hellendoorn. Mijn vader en moeder zijn Martijn Roeloffzen en Inge Claassen. Ook heb ik nog een zusje. Ze heet Aafke.Mijn naam is Duncan Charité, woon in Nijverdal en ik ben geboren op 16-02-09. Mijn vader en moeder zijn Manolito Charité en Maaike Minkjan.
Ik ben Sterre Roelofs en ben geboren op 13-02-09. Mijn broertje heet Luc en mijn ouders zijn Carolien en Winri. Ik woon in Nijverdal.
Ik ben Nikki van Gaal en geboren op 13-02-09. Ik woon in Hellendoorn en mijn vader en moeder zijn Martin en Marjan.
Ik ben Manon Simons. De datum waarop ik geboren ben is 11-02-09 en ik woon in Lemelerveld. Mijn ouders zijn Cindy en Ronnie
.
Ik heet Indy Overesch en woon in Lemelerveld. Ik ben geboren op 10-02-09 en mijn ouders zijn Carla Klomp en Roy Overesch.
Ik ben Noa Berg en woon in Nijverdal. Op 07-02-09 ben ik geboren. Mijn ouders zijn Frank en Marieke.
Ik ben Sem Kamphuis, woon in Nijverdal en ben geboren op 06-02-09. Mijn moeder heet Petra Hartgers en mijn vader is Bjorn. Ook heb ik nog een zusje Lotte.Ik ben Carmen Bruinsma, ben geboren op 01-02-2009 en woon in Nijverdal. Mijn broertje heet Bjorn en mijn vader en moeder zijn Peter en Bianca.
Ik ben Anna Linn ten Kleij, ben geboren op 25-01-2009 en woon in Lemele. Mijn ouders zijn Wilma en Henri. Ook heb ik nog 2 zusjes. Zij heten Svenja en Marit.
Ik ben Jowi Calkhoven en ben op 19-01-2009 geboren. Mijn moeder is Heleen en we wonen in Nijverdal. Mijn broer en zusje zijn Melvin en Diasy.
Wij zijn Sofie en Daan Valk en wonen in Daarle. Op 15-01-2009 werden wij geboren en onze ouders zijn Anja en Gerdinand. Ook hebben wij nog twee grotere broertjes, n.l. Joris en ThomasIk ben Yvana Verwer en woon in Lemelerveld. Op 16-01-2009 werd ik geboren. Ik ben een dochter van Mandy en Robin en  een zusje van Breithley.Ik ben Linde Podt en woon in Hellendoorn. Op 14-01-09 werd ik geboren. Ik ben een dochter van Sascha Westendorp en Gerben Podt en mijn broer is DaanIk ben Marco Mensink en woon in Nijverdal. Op 11-01-2009 werd ik geboren. Ik ben een zoon van Anna en Bart-Jan en een broertje van Kuba en Pauline.
Ik ben Roelanda Kwakkel en woon in Nijverdal. Op 09-01-2009 werd ik geboren. Ik ben een dochter van Gerdien en Roelf en een zusje van Kimberley.


Ik ben Thomas Rozendal en woon in Nijverdal. Op 04-01-2009 werd ik geboren. Ik ben een zoon van Simone en Dick en ik heb nog een broer en zus: Lars en Marit.


Ik ben Lars Kiekebosch en woon in Lemelerveld. Op 02-01-2009 werd ik geboren. Ik ben een zoon van Ingrid en Rudy.


Een begrip in onze regio!
Kwaliteit in zorg, persoonlijke aandacht en op de hoogte van de nieuwste technologieën: Gemmare is al jaren een begrip in de regio Hellendoorn, Nijverdal. Wij streven er naar jouw zwangerschap en bevalling zo goed mogelijk te begeleiden!

Ben je zwanger en wil je je inschrijven? Download dan direct ons aanmeldformulier.