Gemmare verloskunde, wij bevallen.
Onze praktijk Zwangerschap De bevaling Na de bevalling Mamma Cafe Actueel
.
Borst- of flesvoeding?
.
Actueel
KNOV keurmerk

Pasgeborenen 2016
Ik ben Mick Polman, de laatste baby geboren in 2016, op 31 december. Mijn grote broer heet Max, mijn grote zus heet Elena. Samen met papa Maarten en mama Ester woon ik in Hellendoorn. 
Ik ben Florian ten Brinke, geboren op 18 december. Mijn mama is Wilke van den Brink, mijn papa is Jan-Willem. Samen met mijn grote broers Thijn en Naut wonen we in Hellendoorn.

Ik ben Twan Spijker, geboren op 14 december. Hier op de foto sta ik met mijn grote broer Thijmen. Samen met papa Gerrit en mama Jolanda Kleinlugtenbeld wonen we in Daarle.

Op 6 december ben ik, Liz Fikken geboren. Mijn mama is Maaike Mulder, mijn papa heet Randy. Mijn grote zus heet Tess en samen wonen we in Luttenberg.
Ook Nina Tiebot is geboren op 6 december. Samen met mama Lisa en papa Gijs woont ze in Nijverdal.


Op 1 december is Milan Bosveld geboren. Samen met zijn mama Maureen, papa Kevin en grote broer Thijmen woont hij in Nijverdal.Mijn naam is Noor Witteveen. Op 29 november ben ik thuis geboren. Mijn papa is Bart, mijn mama is Lisanne. Samen met mijn grote broer Jorn wonen we in Nijverdal.
Ik ben Tess Dubbink, geboren op 22 november. Samen met mama Gerlinde Kleinjan en papa Jos Dubbink wonen we in Marle. 


Op 18 november is Noud Blankenvoorde geboren. Noud is de zoon van Emmylou Diekman en Christiaan Blankenvoorde. Samen wonen ze in Vroomshoop. 

Ik ben Jesse Samsen, geboren op 15 november. Mijn mama heet Nienke Broens, mijn papa heet Kevin. Samen wonen we in Nijverdal.


Mijn naam is Roos Hemmink, ik ben ben geboren op 14 november. Mijn mama heet Sophie Drees en mijn papa heet Niek Hemmink. Samen met mijn grote broer Siem wonen we in Luttenberg. 

Ik ben Sarien Veurink, geboren op 24 oktober 2016. Mijn mama is Yvonne en mijn papa is Harjan. Samen met mijn grote broer Gijs wonen we in Hellendoorn. 

Op 20 oktober is Jenni geboren. Jenni is de dochter van Pascal en Marloes. Samen wonen ze in Nijverdal. 
Ik ben Davy Winters, geboren op 3 oktober. Mijn papa is Emiel, mijn mama is Mariël Luttenberg. Samen met mijn grote zussen Lizzy en Amy woon ik in Hellendoorn. Mijn naam is Noud Klompenmaker, ik ben geboren op 29 september. Mijn papa heet Stefan en mijn mama heet Elise Redegeld. Samen wonen we in Rijssen. 
Op 26 september is Natalia Filarowska geboren. Samen met haar papa Marcin, mama Dorota en grote zus Klaudia woont ze in Nijverdal. 


Mijn naam is Jaxx ten Hove. Op 24 september ben ik geboren. Samen met mama Raquel en papa Jan Willem woon ik in Rijssen. 
Ik ben Daphne Boksebeld, op 7 september ben ik geboren. Mijn papa heet Martijn en mijn mama heet Ingrid. Ik ben het zusje van Chris, Jennifer en Kasper, samen wonen we in Haarle. 

Cas Overmars is geboren op 22 augustus. Samen met zijn papa Gert en mama Astrid Jansen woont hij in Hellendoorn. 
Op 16-8-16 is Mees Reimink geboren. Zijn papa is Matthijs Reimink, zijn mama is Sanne Keverkamp. Samen wonen ze in Nijverdal. 


Mijn naam is Flip Morrenhof. Ik ben geboren op 13-8. Samen met mijn papa Roy en mama Maureen Middelkamp en grote broer Pim woon ik in Hellendoorn. 
12 augustus zijn Sela en Bret trotse grote broer en zus geworden. Ze hebben er een broertje bij, Vins Kleinjan. Samen met papa Gert en mama Judith wonen ze in Den Ham. 


Mijn naam is Biem Luinstra. Ik ben geboren op 12 augustus. Mijn grote broer heet Sil. Samen met papa Tom en mama Ilona wonen we in Nijverdal. 

Ik ben Mees Blankhorst, geboren op 8-8-16. Samen met mama Daniëlle Hogeman en papa Roy Blankhorst woon ik in Haarle. 
Op 3 augustus zijn Elise Jannink en Raymond Prein de trotse ouders geworden van mij, Cato. Samen wonen we in Nijverdal. Ook Mika Souverijn is geboren op 31 juli. Samen met papa Sander en mama Daniëlle Grootveld woont hij in Nijverdal. Ik ben Stan Nijenhuis, geboren op 31 juli. Mijn mama heet Manon en mijn papa heet Emiel. Samen met mijn lieve broer Jurre woon ik in Nijverdal. 
Op 29 juli is Ruben de Graaf thuis geboren. Zijn trotse grote broer heet Gerben. Samen met papa Geert en mama Esther wonen ze in Haarle. Ik ben Sjoerd Scholman, op 21 juli thuis geboren. Mijn mama is Simone en mijn papa is Marnix. Samen met mijn lieve broer Daan en trotse zus Maud wonen we in Nijverdal. Op 14 juli is Fabian geboren. Zijn ouders zijn Piotr en Joanne Ibbenhorst. Samen wonen ze in Nijverdal. 


Op 13 juli ben ik, Bram Kamerbeek geboren. Samen met mama Leonie en papa Evert-Jan woon ik in Nijverdal. 
Ik ben Teun Poortman. Op 12 juli ben ik geboren. Samen met mijn papa Emiel, mama Annemarie en grote broer Gijs woon ik in Nijverdal. 


Op 6 juli is ook Revi Meijerman geboren. Zijn papa heet Dennis en zijn mama heet Marieke Samsen. Samen met 3 grote broers, Tristen, Quin en Kai wonen ze in Nijverdal. 


Op 6 juli zijn Lieke en Daphne lieve grote zussen geworden van Femke Venebrugge. Samen met papa Gerdwin en mama Inge wonen ze in Den Ham. 

Ik ben Lize Minkjan, geboren op 2 juli. Samen met mijn trotse ouders Tessa Kruiper en Wouter Minkjan woon ik in Nijverdal. 


Ik ben Jace Dekker. Op 24 juni ben ik geboren. Samen met mijn papa Erwin en mama Ellen woon ik in Nijverdal. 

Op 12 juni is Luca Karsten geboren. Luca is de zoon van Dianne Schuttevaar en Rik Karsten. Samen wonen ze in Hellendoorn. Ik ben Yuan Klein Horsman, geboren op 11 juni. Samen met mama Monique, papa Arjan en grote broer Xavi woon ik in Hellendoorn. 


Ik ben Nathan Tempelman, geboren op 6-6-16. Mijn mama is Claudia, mijn papa is Johan. Samen wonen we in Nijverdal. 
Ook op 3 juni geboren is Bibi Klink. Mijn grote broer heet Sem. Samen met papa Kevin en mama Mariska woon ik in Nijverdal. 


Op 3 juni ben ik, Zoë Kleinjan, thuis geboren. Mijn papa is Harry, mijn mama is Dorien. Met mijn trotse zus Emy en grote broer Tom wonen we in Den Ham. 


Ik ben Tim Jansen, geboren op 27 mei, naast mij zit mijn grote zus Elise. We wonen in Daarlerveen, natuurlijk wel samen met mama Jolanda en papa Marcel. 


Ook ik ben geboren op 27 mei! Hier sta ik, Nelson Akan, samen op de foto met mijn grote zus Emma. Samen met papa Wendell en mama Kim Langkamp wonen we in Nijverdal. 
Ik ben Lise Hoonhorst, geboren op 24 mei. Mijn lieve grote broer heet Thijn. Samen met papa Niels en mama Annemay wonen we in Hellendoorn. 


Mijn naam is Daan Hutterd, op 18 mei ben ik geboren. Mijn papa heet Alexander, mijn mama heet Henriëtte. Samen met mijn grote zus Fleur wonen we in Hellendoorn

Ik ben Juun van Oene. Op 14 mei ben ik geboren. Mijn papa is Jorian en mijn mama is Lotte. Samen wonen we in Lemelerveld. 
Mijn naam is Tess Kogelman, op 10 mei ben ik geboren. Samen met papa Sander en mama Inge Tigchelhoff woon ik in Lemele. Op 7 mei ben ik, Liva Ligtenberg geboren. Samen met mama Denise Hegeman en papa Danny woon ik in Nijverdal. 

17 april is Puck thuis geboren! Haar mama is Jolien en haar papa is Ruben. Samen met mijn grote zus Tess wonen we in Den Ham. Ik ben Tim Roelofs, geboren op 15 april. Mijn papa is Gerwin, mijn mama is Marloes. Samen met mijn grote broer Nick wonen we in Lemelerveld. Op 4 april is Isa van Dijk geboren. Samen met haar mama Karin Grootenhuis en papa Adriaan woont ze in Nijverdal. 

Ik ben Wayne Kirkove, geboren op 1 april, geen grapje! Ik ben de jongste zoon van Nils en Tedske. Samen met mijn broers Devyn, Jayce en Mayson wonen we in Nijverdal. 

Op 24 maart is Noud Kerkdijk geboren. Samen met papa Roy, mama Iris en trotse broer Jens woont hij in Hellendoorn. 

Ik ben Sepp Morsink en ben geboren op 14 maart. Mijn vader heet Gerdo en mijn mama heet Jolanda. Ik woon in Nijverdal. 
Mijn naam is Rochelle. Op 20 februari ben ik geboren. Samen met mama Daniëlle en papa Frank woon ik in NijverdalIk ben Jula Thal, geboren op 17 februari. Samen met mijn papa Koen en mama Bettine van Braam woon ik in Nijverdal. 


Ik ben Luuk Siccama, geboren op 16 februari. Op de foto sta ik met mijn lieve broers Tijs en Bas. Samen met mama Yvonne en papa Mischa woon ik in Hellendoorn. 
Op 1 februari ben ik Sanna van de Kraats geboren. Ik woon in Lemelerveld, hier woon ik samen met papa Mark, mama Susan Beuving en mijn lieve grote broer Jens. 
Ik ben Fenna Riemers, geboren op 22 januari. Mijn mama is Yvet, mijn papa is Martijn. Mijn grote zus is Maud, mijn grote broer heet Stijn. Samen wonen we in Nijverdal. 


Ik ben Zoë de Vries, geboren op 13 januari. Samen met papa Haico en mama Jenny woon ik in Hellendoorn. 

Ik ben Tess Velthuis en ook ik ben geboren op 6 januari. Samen met papa Edwin en mama Bianca woon ik in Nijverdal. 


Mijn naam is Len Moscote, ik ben geboren op 6 januari. Mijn mama is Sabine Spin, mijn papa Des Moscote. Ik heb ook nog een trotse grote broer en zus, Jim en Aimee. Samen wonen we in Nijverdal.  


Klik hier voor alle baby's uit 2015