Gemmare verloskunde, wij bevallen.
Onze praktijk Zwangerschap De bevaling Na de bevalling Mamma Cafe Actueel
.
Borst- of flesvoeding?
.
Actueel
KNOV keurmerk

Pasgeborenen 2017
Op 2e kerstdag is Lizzy Gerrits geboren. Samen met mama Jolanda en papa Gerard woont ze in Hellendoorn.Ik ben Ella Korbeld, geboren op 25 december. Samen met papa Joost, mama Rosan en grote zus Eva woon ik in Hellendoorn.


Op 17 december is Loïs ter Harmsel geboren. Samen met mama Annemarieke Harmsen en papa Laurens ter Harmsel woont ze in Hellendoorn.-- Lisette Lubbers Fotografie
Op 5 december kregen broer Thijn en zus Lise het mooiste cadeautje dat er is: een zusje! Jule Hoonhorst is thuis geboren. Samen met papa Niels en mama Annemay wonen ze in Hellendoorn.


Ik ben Twan Marskamp, geboren op 3 december. Samen met mama Judith, papa René en mijn twee grote zussen Jasmijn en Rosalynn woon ik in Nijverdal.

Mijn naam is Siem Broeze, geboren op 2 december. Mijn mama heet Maiike Ruiter, mijn papa heet Thijs Broeze. Samen met mijn grote broer Mees wonen we in Nijverdal.

 

Pelle Dijkman is geboren op 25 november. Zijn grote zus heet Liv en zijn ouders Niek en Renate. Samen wonen wij in Haarle.
Mijn naam is Twan Koerhuis, op 23 november ben ik thuis geboren. Samen met mama Anneke en papa Mart woon ik in Mariënheem.


Ook op 16 november is een Mila geboren, Mila Vetketel. Samen met papa Lion en mama Annelot Schutten woont ze in Hellendoorn.Op 31 oktober is Fay Cents geboren. Hier op de foto staat ze met haar grote zus Vayèn. Samen met papa Jarno en mama Nienke Smalbrugge wonen ze in Hellendoorn.
Ik ben Mila Keupers, geboren op 22 oktober. Mijn mama heet Anouk Broekmate, mijn papa heet Mike Keupers. Samen wonen we in Nijverdal.Mijn naam is Jamie Kleinlugtenbeld, ik ben geboren op 4 oktober. Ik sta hier op de foto met mijn grote zus Amber. Samen met papa Jim en mama Marleen wonen we in Lemele.
Op 24 september ben ik, Yaell Veldhuis geboren. Op de foto sta ik met mijn grote zussen Yara en Nikki. Samen met papa Jurgen en mama Yvonne wonen we in Luttenberg.

Ik ben Gwen ter Haar. Op 23 september ben ik geboren. Mijn papa heet Rutger, mijn mama heet Femke. Ik heb ook nog 2 grote broers: Stijn en Jesse. Samen wonen we in Hellendoorn.Ik ben Siem Zink, thuis geboren op 20 september. Mijn papa is Michel Zink, mijn mama is Seline Zink. Samen met mijn grote zus Lune wonen we in Nijverdal.Op 20 september zijn de meisjes Jill en Noa Blekkenhorst geboren. Samen met papa Gerjan en mama Bianca wonen ze in Den Ham.

Mijn naam is Lieke van der Wal,geboren op 6 september. Ik lig hier heerlijk op de rug van mijn grote zus Esmee. Samen met mijn papa Jannick en mama Kirny wonen we in Daarlerveen.


Ik ben Justin Marsch. Op 2 september ben ik geboren. Mijn papa is Mischa en mijn mama is Denice. Samen wonen we in Haarle.


Mijn naam is Fleur Reimert, ik ben geboren op 1 september. Mijn mama is Renate Kerkdijk, mijn papa is Emiel Reimert. Hier sta ik op de foto met mijn twee grote zussen Sanne en Zoë. Samen wonen we in Haarle.Op 7 augustus is thuis Sara Nekkers geboren.
Samen met mama Hetty Stevens, papa Arjen Nekkers en grote broer Rowan woont ze in Hellendoorn.

Ik ben Nick Boerkamp, geboren op 5 juli. Mijn mama heet Linda Nekkers, mijn papa heet Dennis. Ik heb ook nog 2 grote zussen: Tessa en Anna. Samen wonen we in Hellendoorn.
Ook deze dame Lot Zijlstra is geboren op 27 juni.
Samen met mama Sanne van den Berg en papa Dennis Zijlstra woont ze in Nijverdal.


Mijn naam is Lisa Schippers, ik ben geboren op 27 juni. Samen met mijn papa Jeroen en mama Erna woon ik in Hellendoorn. 

Ook ik, Milan Jansen, ben thuis geboren op 19 juni.
Mijn mama heet Nadieh, mijn papa heet Bas. Ik heb ook nog een grote zus Fajah. Samen wonen we in Lemelerveld..

Op 19 juni is Femke Lugtenberg geboren. Haar grote broer heet Sven, samen met papa Kevin en mama Mariëlle Ruiterkamp wonen ze in Marle.
Mijn naam is Jula de Boer, ik ben geboren op 18 juni. Samen met mijn grote broer Duuk, papa Remco en mama Mirjam woon ik in Wierden.


Ik ben Lars Borkent, geboren op 10 juni. Samen met mama Ilona en papa Richard woon ik in Nijverdal.

Ik ben Lars Luttenberg en geboren op 6 juni. Samen met mijn broer Niels, papa Martijn en mama Jolanda woon ik in Hellendoorn.


Mijn naam is Linn van Dorth, op 3 juni ben ik geboren. Mijn grote broer heet Cas. Samen met mama Charlotte Luchtenberg en papa Jos wonen we in Hellendoorn.
Hallo, ik ben Pleun! Ik ben geboren op 3 mei. Samen met mama Selma van Gulik en papa Gerard Hallink woon ik in Nijverdal
Op 23 april is Thijs Trip geboren. Zijn grote broer heet Jorn, samen met papa Harold en mama Miranda Harmsen wonen ze in Lemele.
Ik ben geboren op 21 april en heet Milan Reimink. Mijn mama heet Milou van der Werff en mijn papa heet Martin. Samen wonen we in Nijverdal.Mijn naam is Naud Pultrum. Op 20 april ben ik geboren. Ik ben de zoon van Sanne en Harmen en we wonen in Nijverdal.
Mijn naam is Lotte Kroese, gebroen op 5 april. Samen met mijn mama Sandra Noordman en papa Hans woon ik in Hellendoorn.Op 28 maart zijn Nicole en Ron Samsen (met zoontje Roan in gedachten) trotse ouders geworden van zoontje Tian. Ik ben Loa Ruiter, geboren op 18 maart. Samen met mijn papa en mama woon ik in Nijverdal.

Sinds 11 maart is Neyomi Pelupessy grote zus geworden van Phyllon. Samen met papa Kevin en mama Linsey Stell wonen ze in Nijverdal.
Mijn naam is Jacky Spenkelink. Ik ben geboren op 10 maart. Samen met mama Berdy Dijkstra en papa Christiaan Spenkelink woon ik in Hellendoorn.


Op 8 maart is de tweeling Sem en Sterre geboren. Samen met mama Karin en papa Jille wonen ze in Nijverdal.Mijn naam is Maarten Lenderink. Op 3 maart ben ik geboren. Mijn mama is Jacqueline, mijn papa is Gertjan. Samen met mijn grote zus Sanneke wonen we in Marle. 

Op 26 februari ben ik, Anne van Santen, thuis geboren. Samen met mama Marieke, papa Ronny en mijn grote broers Jesse en Stef woon ik in Haarle. 

Ik ben Rick Oude Geerdink, op 16 februari ben ik in bad geboren. Samen met mijn mama Margriet Schmitz en papa Frank woon ik in Nijverdal.

Op 10 februari is Robbin ten Hoeve thuis geboren. Samen met zijn papa Sander en mama Michelle woont hij in Hellendoorn.
Mijn naam is Liv Jurjens, ook ik ben op 10 februari geboren. Mijn mama heet Rianne, mijn papa heet Peter. Ik heb ook nog een grote zus, haar naam is Loïs. Samen wonen we in Den Ham.Op 26 januari is Matthijs Stam geboren. Zijn papa is Gerke, zijn mama is Herma. Samen met mijn 2 grote broers Ruben en Boaz wonen we in Nijverdal.

Ik ben Kenji Ebbers, geboren op 13 januari. Op de foto sta ik samen met mijn grote zus Kiara. Samen met papa Tom en mama Naomi Wijkamp wonen we in Nijverdal.
Mijn naam is Siem Bakhuis, op 6 januari ben ik geboren. Samen met mijn papa Jan-Willem en mama Jorike woon ik in Hellendoorn.


Op 3 januari is Brenn Heuver geboren. Zijn mama heet Mariël, zijn papa heet Mark. Samen wonen ze in Lemele.Ik ben Féline Voortman, geboren op 2 januari. Mijn mama is Désirée Steneker, mijn papa is Wiljan Voortman. Samen met mijn broers Noa, Jonne, Mees, Quinn, Pepijn en zus Sterre wonen we in Rijssen.


 

Klik hier voor alle baby's uit 2016