Gemmare verloskunde, wij bevallen.
Onze praktijk Zwangerschap De bevaling Na de bevalling Mamma Cafe Actueel
.
Borst- of flesvoeding?
.
Actueel
KNOV keurmerk

Pasgeborenen 2018

Op 11 maart is Lev Giethoorn thuis geboren. Zijn mama heet Judy Wolbers, zijn papa heet Gerbrand Giethoorn. Samen wonen ze in Lemele. 


Mijn naam is Wout Schutte. Ik ben geboren op 9 maart. Mijn papa heet Arjan, mijn mama heet Joanne Poel. Samen met mijn grote broer Koen wonen we in Den Ham. 


Ik ben Liv Schulting, geboren op 6 maart. Samen met mama Ingrid en papa Peter woon ik in Lemele. 

Op 17 februari is Anne-Lynn Woesthuis geboren. Anne-Lynn is de dochter van Regine en Bart. Samen met grote broers Milan en Teun wonen ze in Nijverdal. 

Mijn naam is Daan Roelofs, op 15 februari ben ik geboren. Samen met mama Lysanne en papa Reinoud woon ik in Hellendoorn. 

Ik ben Luca Berendijk, geboren op 13 februari. Samen met mama Marjolein Marskamp, papa Jeroen en mijn grote zus Isabella wonen we in Nijverdal. 


Op 7 februari is Mart van Dijk geboren. Samen met papa Willem, mama Angela en grote zus Saar wonen ze in Hellendoorn. 


Mijn naam is Rens Kamerbeek. Op 5 februari ben ik geboren. Mijn mama heet Leonie, mijn papa heet Evert-Jan. Samen met mijn grote broer Bram wonen we in Nijverdal. Ik ben Evi Roelofs, geboren op 23 januari. Mijn mama is Marloes, mijn papa is Gerwin. Samen met mijn grote broers Tim en Nick wonen we in Lemelerveld. 

Mijn naam is Anouk Evers. Ik ben op 13 januari thuis geboren. Ik heb 2 grote zussen, Eline en Ranomi en een grote broer Marijn. Samen met papa Gerwin en mama Bianca wonen we in Daarlerveen.

Op 10 januari is Isa Ruiter geboren. Samen met mama Wendy Beuze en papa Marc Ruiter woont ze in Nijverdal. 


 

Klik hier voor alle baby's uit 2017